Buitengewone leden

Fugro NL Land B.V.

Fugro is wereldwijd een toonaangevende en onafhankelijke leverancier van diensten  in ‘geo-intelligence’ en ‘asset integrity’. We verzamelen en interpreteren gegevens over de topografie, ondergrond, bodemsamenstelling en meteorologische en milieuomstandigheden en geven adviezen hierover. Onze ‘geo-intelligence’ en ‘asset integrity’ oplossingen staan aan de basis van een veilige, efficiënte en duurzame ontwikkeling en exploitatie van zowel grote installaties, duurzame energiebronnen en  infrastructuur als het opsporen en ontginnen van grondstoffen. Wij leveren onze diensten aan klanten in diverse markten, zowel op land als op zee vanuit een wereldwijd netwerk van kantoren in ongeveer 60 landen.

Expertise
Onze mensen, middelen en technologie controleren en bewaken de toestand en prestaties van cruciale infrastructuur. We gebruiken innovatieve scanners, monitoring-, analyse- en databeheertechnieken voor de structurele integriteit van diverse assets en kunnen adviseren over de naleving van de regelgeving en de kwetsbaarheden in kaart brengen voordat ze een risico vormen. Onze oplossingen en advies voor behoud van de integriteit van assets zorgen ervoor dat klanten hun onderhoudsprogramma's voor elektriciteitsdistributie- en vervoersnetwerken optimaliseren - met inbegrip van wegen, bruggen, tunnels en luchthavens – en dit verlengt de levensduur van de asset. Dit vermindert de operationele risico's en kosten van onze klanten, waarmee de veiligheid en kwaliteit van diensten voor hun opdrachtgevers eveneens verbeterd worden. Dankzij onze digitale SITE-SPOT infrastructuuroplossingen kunnen eigenaars/exploitanten alle bestaande infrastructuurgegevens en -documentatie beheren en gebruiken om fabrieksprocessen te stroomlijnen via een clad-gebaseerde dienst.

Toegevoegde waarde

  • Het veilig uitvoeren van projecten heeft topprioriteit binnen Fugro.
  • Door onze grote capaciteit van apparatuur en mensen worden projecten tijdig opgeleverd.
  • Geo-risico’s worden geminimaliseerd door een combinatie van onze geodetische-, geotechnische- en geo-ICT-kennis en -ervaring.
  • Optimale uitvoering van (buitenlandse) projecten door wereldwijde kennis en ervaring (>10.000 medewerkers in 60 landen).

Masterclasses/bijeenkomsten in het verleden
20-04-2017 Masterclass Bodem
30-06-2016 Up to date digitale asset informatie