Eerste Deltalinqs-podcast 'Diepgang' online!

Eerste Deltalinqs-podcast 'Diepgang' online!

Op donderdag 27 mei jongstleden is de eerste Deltalinqs-podcast 'Diepgang' gelanceerd. Een nieuw initiatief, waarin Roelof Hemmen met een gastspreker praat over de toekomst van de haven en industrie in Rotterdam. Waar staan we nu en waar gaan we naartoe én wat zijn de trends en ontwikkelingen die er echt toe doen?

Eerste serie van drie podcasts
De eerste podcast staat in het teken van de introductie van onze voorzitter Victor van der Chijs. Als luisteraar krijgt u een inkijkje in de persoon Victor en zijn persoonlijke drijfveren. Wat gaat hij als voorzitter betekenen voor de ondernemers in de mainport Rotterdam? Neem een half uurtje de tijd en laat u verrassen! De podcast is te beluisteren via www.deltalinqs.nl/podcast-diepgang.

Op donderdag 17 juni volgt de tweede podcast uit de serie met Annet Koster (directeur KVNR) als gastspreker. Op 8 juli wordt de reeks afgesloten met een podcast over de energietransitie met Bart Leenders (vice president global production Neste). SmartPort gaat vanaf juni een gastcolumn verzorgen over de beeldvorming van de haven in 2050.

Vervolg
In september volgt een tweede serie van drie podcasts.