Nieuw: Deltalinqs-webinar

Nieuw: Deltalinqs-webinar

De huidige Coronamaatregelen hebben grote invloed op onze dienstverlening binnen de pijler Leren & Inspireren. Wij hebben daarom direct ons aanbod aangepast aan de 1,5 meter samenleving en een online aanbod toegevoegd aan de jaarplanning. Vanaf deze maand bieden wij verschillende webinars aan. Inhoudelijke deskundigen presenteren in één uur een actueel onderwerp.

Het eerste webinar op 20 april was gericht op de ‘Omgevingswet’ en werd gepresenteerd door ons buitengewoon lid Tauw. Het was direct een succes, 55 deelnemers waren unaniem positief in de feedback.

Direct na de bijeenkomst zagen we in de vergaderchat al positieve berichten als: "Heel efficiënt zo, voor mij mag dit ook na de Coronamaatregelen zo door gaan." "Kort en krachtig. Top!" "Het was duidelijk en goed te doen. Scheelt een hoop tijd zo!" En ook in de feedback na afloop ontvingen we berichten waaruit bleek dat het webinar ook in de toekomst een prima aanvulling is op onze dienstverlening.

Het volgende webinar op 14 mei 2020 staat in het teken van de invoering van de wet 'Kwaliteitsborging voor het bouwen' (Wkb) op 1 januari 2021. Dit is opnieuw een actueel onderwerp voor veel van onze leden. Dit webinar wordt verzorgd door adviseurs van Antea. Zij praten u in een uur bij over de wijziging in deze wetgeving, met impact op alle geplande bouwinitiatieven in de nabije toekomst.

Voor de volgende bijeenkomsten verwijzen wij u graag naar de kalender.