Agenda

FERM Port Cyber Café

Op donderdag 8 november 2018 komen we vanuit FERM weer samen voor een nieuwe editie van het Port Cyber Café. Ook deze keer gebeurt dit op een nieuwe locatie: de RDM Kantine in Rotterdam.

Visie op de Toekomst
Het onderwerp van deze 8ste bijeenkomst van FERM is 'Visie op de Toekomst', waar we in drie sessies uitgebreid op in zullen gaan. We beginnen met een beeld van de actuele cyberdreigingen in de Rotterdamse Haven, waarover het Ministerie van Binnenlandse Zaken ons zal updaten.  

Daarna zal Perry van der Weyden, de cio Rijkswaterstaat, aanschuiven voor een introductie in hun i-visie en i-strategie van die organisatie. We sluiten het Port Cyber Café af met het Nationaal Cyber Security Centrum: bedrijven gaan onder begeleiding van het NCSC aan de slag met hun eigen Cyber Security Radar.  

Uiteraard is de presentatie en de begeleiding van deze verschillende onderdelen weer in handen van onze vaste moderator Chris van ’t Hof.

Over FERM en de Port Cyber Cafés
FERM is onderdeel van het Port Cyber Resilience Programma en een initiatief van Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs, gemeente Rotterdam en politie. Doel van het programma is het stimuleren van samenwerking tussen bedrijven in de Rotterdamse haven en het bewustzijn bij bedrijven over cyberrisico’s te verhogen om zo de best digitaal beveiligde haven van de wereld te worden. De Port Cyber Cafés zijn bedoeld om met experts uit het vak samen in een informele setting dieper in een actueel onderwerp rond cyber security in het Rotterdamse Havengebied te duiken.   

Wil je meer weten? Lees dan ons uitgebreide verslag van de vorige editie op donderdag 6 september in Theater Walhalla.

Datum en tijdstip:
2018-11-08T16:00:00 2018-11-08T18:30:00
Locatie:
RDM Kantine
Adres:
Heijplaatstraat 3
3089 JB Rotterdam
Aanmeldperiode:
2018-10-17T08:30:00 2018-11-07T17:00:00