Agenda

FERM - Save the date | ‘Cyberweerbaarheid in havens’

Zet 6 oktober van 13.00 tot 15.00 uur aanstaande alvast in je agenda, want dan vindt het CyberSafeHavens webinar plaats. CyberSafeHavens is hét webinar dat draait om de digitale weerbaarheid van havens. Ook havens hebben te maken met toenemende digitale dreigingen. Binnen deze voor Nederland essentiële knooppunten is er bovendien sprake van een grote mate van onderlinge (keten)afhankelijkheid, wat vraagt om intensieve samenwerking.

Het webinar wordt georganiseerd vanuit de cybersecurity samenwerkingsinitiatieven van de Haven van Amsterdam (Cyber Security Programma NZKG), de Haven van Rotterdam (FERM) en de luchthaven Schiphol (CYSSEC).

Tijdens de online bijeenkomst leer je over actuele cyberdreigingen en wat de relevantie is voor jouw organisatie. Hoe zet je bewustzijn om in acties die daadwerkelijk bijdragen aan de cyberveiligheid en continuïteit van de belangrijkste bedrijfsprocessen? We gaan erop in tijdens een plenaire presentatie, en gedurende twee deelsessies specifiek gericht op PFSO’s en (IT) managers om zo ieders verantwoordelijkheid en mogelijke acties inzichtelijk te maken.

Eind augustus volgt meer informatie, waaronder inspirerende sprekers, keynote sessies en break-outsessies voor specifieke doelgroepen. Ook kun je je dan inschrijven én een collega of relatie uitnodigen voor het evenement.

Heb je vragen, neem dan contact op met A.Vlot@portofrotterdam.com.

 

Datum en tijdstip:
2020-10-06T13:00:00 2020-10-06T15:00:00
Locatie:
Webinar
Adres:


Aanmeldperiode: