Masterclass 'Middelgrote stookinstallaties verder aan banden gelegd'

Samen met ons buitengewoon lid KWA Bedrijfsadviseurs B.V. organiseren we de Masterclass Compliance met dit keer als thema 'Middelgrote stookinstallaties verder aan banden gelegd'.

Datum: donderdag 12 oktober 2017
Tijd: 15.30 -17.30 uur
Locatie: Deltalinqs, Waalhaven ZZ19, Rotterdam

De regelgeving omtrent middelgrote stookinstallaties verandert drastisch.

Rotterdam, de grootste haven van Europa, is continu in ontwikkeling. Uw bedrijf wil ruimte hebben voor toekomstige groei. Op langere termijn staat de energietransitie en reductie van de CO2 emissies op stapel. In het Activiteitenbesluit staat het speelveld voor middelgrote stookinstallaties, zoals procesfornuizen en drogers, op korte termijn op het punt te veranderen door een verlaging van emissiegrenswaarden. Geldt voor u overgangsrecht? Ook de openbaarheid van gegevens wordt in dit kader opgerekt.

Hoe gaat u hier strategisch mee om? Hoe weet u de nieuwe spelregels en hoe zorgt u dat u wint?

Graag nodigen wij u uit, om samen met andere bedrijven van elkaar te leren, te kijken wat praktisch is en te onderzoeken waar de sterktes en zwaktes van elkaars werkwijze zitten. Erik Bleichrodt en Fons Heuven nemen u mee in deze discussie. Tijdens deze middag geven we aan hoe een ‘praktische aanpak’ te vinden is. Tevens wordt op basis van een case een praktijkvoorbeeld behandeld. Vanzelfsprekend is er volop ruimte voor discussie en bespiegelingen van elkaars werkwijze.

Aanmelding via pronk@deltalinqs.nl o.v.v. naam deelnemer/ bedrijfsnaam / telefoonnummer en e-mailadres. Deelname is voor leden van Deltalinqs gratis (1 à 2 personen per bedrijf); vol is vol.
Na aanmelding ontvangt de deelnemer voor de bijeenkomst een bevestiging met nadere informatie over de Masterclass. Deze bevestiging is tevens het bewijs van deelname.


 

donderdag 12 oktober 2017

U bent hier

Deel deze pagina