Masterclass Industrie 4.0 leiden of lijden

Voor de leden van Deltalinqs organiseren wij samen met ons buitengewoon lid bhp human performance (www.vhphp.nl) de Masterclass ‘Industrie 4.0 leiden of lijden; Duurzame inzetbaarheid in de Haven’. Deze masterclass vindt plaats op donderdag 16 november 2017, 16.00 uur tot 17.30 uur bij Deltalinqs, Waalhaven ZZ19, Rotterdam (zaal 1).

Inhoud en doel van de Masterclass
Tot je 67ste gezond, gemotiveerd én productief in de haven werken, hoe doe je dat?
We zien dat veel bedrijven op dit moment wel iets willen met Duurzame Inzetbaarheid, maar niet exact weten wat het nou is en wat de mogelijke gevolgen zijn, laat staan hoe zij hier de komende tijd mee aan de slag willen gaan (zie ook Dit artikel).
Door snelle ontwikkelingen in techniek, automatisering en regelgeving is flexibiliteit van personeel gewenst, maar de flexibiliteit van de populatie neemt, o.a. door vergrijzing, steeds verder af. Steeds meer 55-plussers kunnen het werk (fysiek) niet meer aan en zijn ook niet altijd meer inzetbaar in onregelmatige diensten. Hoe zorg je er nou voor dat je medewerkers  veilig en gezond kunnen blijven werken tot aan hun pensioen? Hoe zorg je er voor dat ook je medewerkers zich blijven ontwikkelen en niet aan de kant komen te staan?
In deze masterclass besteden we, in samenwerking met twee adviseurs van vhp human performance (www.vhphp.nl) aandacht aan deze vragen en bespreken we niet alleen de problemen, maar worden ook oplossingen, handvaten en best practices uit andere branches aangeboden

Sprekers
Dorinde Brands, vhp human performance
Kees Peereboom, vhp human performance

Doelgroep
Deze masterclass is vooral interessant voor directies, operationeel/plant managers, QHSE-managers en HR managers. 

Aanmelden
Deelname is voor leden van Deltalinqs gratis (1 à 2 personen per bedrijf); vol is vol.
Aanmelden middels een e-mail aan pronk@deltalinqs.nl onder vermelding van naam, e-mailadres en functie.

donderdag 16 november 2017

U bent hier

Deel deze pagina