Masterclass 'Cyber/ISPS digitale kwetsbaarheden' 2 sessies

Vanwege de grote belangstelling worden voor deze Masterclass twee sessies georganiseerd (13.30-15.00 en 16.00-17.30 uur)!

Security is zowel in de fysieke wereld, als in de digitale wereld van groot belang voor de continuïteit van elke organisatie. Recente ontwikkelingen bevestigen dit belang. De komende jaren zijn op dit gebied veel nieuwe ontwikkelingen te verwachten. Het is van belang om het security niveau steeds af te stemmen op de actualiteit. Bent u goed voorbereid?

Graag nodigen wij de leden van Deltalinqs u uit voor een volgende Masterclass: 'Cyber/ISPS: Digitale kwetsbaarheid', op donderdag 31 augustus 2017, (sessie 1: 13.30-15.00 uur en sessie 2: 16.00 uur tot 17.30 uur) bij Deltalinqs, Waalhaven ZZ19, Rotterdam.

Inhoud van deze Masterclass:
Hoe creëer je een veilige organisatie en wat zijn de juiste stappen als het toch mis dreigt te gaan?U wordt geïnspireerd en u krijgt nieuwe inzichten.

Deze bijeenkomst organiseren wij in samenwerking met onze buitengewone leden Legian Consultancy & Network Services (www.legian.nl) en Robert Bosch B.V. Division Security Projects (www.boschsecurityprojects.nl

Sprekers
De sprekers zijn:
- Niels van Doorn – Manager System Engineering and Solutions @ Bosch Security Projects
- Ruud Jongejan – Cyber Security Consultant @ Legian Consultancy & Network Services

Doelgroep
Deze masterclass is vooral interessant voor General Managers, Operational Managers, Security Managers / Officers, Facilitaire Managers en IT / OT Managers

Aanmelden
Deelname is voor leden van Deltalinqs gratis (1/2 per bedrijf).
Aanmelden door middel van een e-mail aan pronk@deltalinqs.nl onder vermelding van naam, e-mailadres & functie en welke sessie (13.30 of 16.00 uur).
Na aanmelding ontvangt de deelnemer voor de bijeenkomst een bevestiging met nadere informatie over de Masterclass. Deze bevestiging is tevens het bewijs van deelname

donderdag 31 augustus 2017

U bent hier

Deel deze pagina