GEANNULEERD Masterclass 'Mededinging'

VANWEGE DE BUITENGEWONE WEERSOMSTANDIGHEDEN EN DE AFGEGEVEN CODE ORANJE IS DEZE MASTERCLASS GEANNULEERD. NIEUWE DATUM VOLGT ZSM.

Masterclass, georganiseerd in samenwerking met ons buitengewoon lid NautaDutilh N.V., over het thema ‘Mededingingsregels in de haven; een lust of een last’, op maandag 11 december 2017, 16.00 uur tot 17.30 uur (inloop 15.45 uur; afsluitend drankje tot 18.00 uur) bij Deltalinqs, Waalhaven ZZ19, Rotterdam (zaal 1).

Inhoud Masterclass – definitief programma 
Afgelopen jaar is er veel publiciteit ontstaan rondom het onderzoek van de Autoriteit Consument en Markt (ACM), de mededingingsautoriteit, naar het nalevingsgedrag in de Rotterdamse haven. Tijdens deze masterclass nemen we u graag mee in de do’s en dont’s ten aanzien van mededinging. Waar dient u zich bewust van te zijn in uw gedrag bij het zaken doen in en met de ondernemingen in de Haven van Rotterdam? Dr. Marius Rietdijk biedt u enkele handvatten ten behoeve van gedragsverandering binnen uw organisatie. Daarnaast brengt het nieuwe kabinetsbeleid de nodige wijzigingen met zich mee op het vlak van mededingingsregels. Mr. Barbara Nijs van NautaDutilh licht u hier graag over voor.
Het volledige programma van de bijeenkomst wordt met de bevestiging met de deelnemers gedeeld.

Sprekers
Tijdens de Masterclass zullen spreken mevrouw Barbara Nijs, Advocaat Mededinging en EU van NautaDutilh en Dr. Marius Rietdijk wetenschappelijk directeur van het Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis (ADRIBA) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Doelgroep
Deze masterclass is vooral interessant voor onder meer commerciële managers, directieleden, bedrijfsjuristen, inhouse advocaten en compliance officers.

Aanmelden
Deelname is voor leden van Deltalinqs gratis (1 à 2 personen per bedrijf).
Aanmelden middels een e-mail aan pronk@deltalinqs.nl onder vermelding van naam, e-mailadres en functie.
Na aanmelding ontvangt de deelnemer voor de bijeenkomst een bevestiging met nadere informatie over de Masterclass. Deze bevestiging is tevens het bewijs van deelname.

 

maandag 11 december 2017

U bent hier

Deel deze pagina