Innovatieplatforms

Innovatieplatforms

Via ‘slimme’ samenwerkingsverbanden maakt Deltalinqs zich namens en samen met het bedrijfsleven sterk voor constante vernieuwing. Innovatie is de basis voor een duurzame toekomst waarin bedrijven optimaal kunnen renderen.

SmartPort

In SmartPort werken wij samen met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam aan de slimste haven van de wereld. SmartPort is de verbindende schakel die de beste onderzoekers koppelt aan de innovatiefste bedrijven. Gezamenlijk kunnen kennisinstituten en bedrijfsleven zo in concrete projecten de uitdagingen van Rotterdam voor de toekomst tackelen. Vijf verschillende roadmaps geven de richting aan. Alle details leest u hier.

Deltalinqs Energy Forum

Het Deltalinqs Energy Forum verenigt haven- en industriële bedrijven die met elkaar volgende stappen in duurzaamheid willen zetten. Het kennisnetwerk treedt op als partner van het Rotterdam Climate Initiative, het ambitieuze Rotterdamse klimaatprogramma voor het aanpakken van de oorzaken en de gevolgen van klimaatverandering. Doel van het Rotterdam Climate Initiative is een beter klimaat voor mens, milieu en economie. Hoe het Deltalinqs Energy Forum hieraan bijdraagt, leest u hier.

Deel deze pagina