Derde editie FERM Port Cyber Café

Op donderdag 2 november vindt de derde editie van het FERM Port Cyber Café plaats. Na een geslaagde eerste editie afgelopen 20 juli en tweede editie op 14 september richten we ons tijdens deze derde bijeenkomst op incident response. 

Wat is incident response?
Incident response is een georganiseerde richtlijn voor het aanpakken en managen van de nasleep van een datalek, beveiligingsincident of aanval. Het doel is om de situatie zo te behandelen dat schade wordt beperkt en de terugverdientijd en -kosten worden gereduceerd. Een incident response plan omvat een beleid dat concreet definieert wat een incident is en voorziet in een stapsgewijs proces dat moet worden gevolgd wanneer zich een incident voordoet.

Incident response in het Rotterdamse havengebied
Tijdens de derde editie van het Port Cyber Café zullen we de focus leggen op het incident response plan. Hoe ziet het eruit en kan je het zelf opstellen? Daarnaast zullen we iets vertellen over het ontwikkelen van een cyber crisisaanpak voor de nautische keten in de Rotterdamse Haven. Afwikkeling van de scheepvaart is door de Rijksoverheid benoemd als vitaal proces en daarom is het Havenbedrijf Rotterdam samen met Berenschot gestart met het ontwikkelen van een cyber crisisaanpak.

Meld je aan!
Ben jij binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor veilig digitaal werken? En heb je behoefte aan tips, adviezen en vooral concrete handvatten van de experts die we voor de FERM Port Cyber Café’s uitnodigen? Meld je dan nu aan via contact@ferm-rotterdam.nl voor de derde editie! Meer informatie over locatie en tijd volgt binnenkort. 

donderdag 02 november 2017

U bent hier

Deel deze pagina