LNG

Midden

Op 28 juni 2017 kwamen overheid en bedrijfsleven samen in Amersfoort op het seminar 'Duurzaam transport: Zo kan het!' De mogelijkheden van batterij-elektrisch, waterstofelektrisch, geavanceerde biobrandstoffen en verd

Midden

Op donderdag 24 november 2016 is bij Gate op de Maasvlakte een derde LNG-terminal geopend.

Midden

Het Nationaal LNG Platform organiseert - in samenwerking met Energy Valley - op 30 juni 2016 een themamiddag en -avond rondom LNG, de LNG Energy Day.

Midden

Vrijdag 4 december vond bij Deltalinqs de jaarlijkse ondertekening plaats van de Letters of Cooperation met het gemeentebestuur van Rotterdam.

Midden

De activiteiten waarmee het kennisnetwerk Deltalinqs Energy Forum invulling geeft aan het Rotterdamse beleid voor economie en duurzaamheid, zijn beschreven in negen thematische Letters of Cooperation, aangestuurd vanuit vier business platforms.

Midden

“Bedrijven zijn samen met hun organisaties en de overheid met van alles bezig, zoals de warmterotonde, CO2-reductie en CCS, schonere brandstoffen, hernieuwbare energie en grondstoffen.

Midden

Het gebruik van LNG (vloeibaar gas) in de scheepvaart veroorzaakt minder emissies dan stookolie of diesel.

Midden

Op initiatief van het ministerie van I&M hebben alle bij waterstof betrokken partijen in Nederland zich verenigd in een landelijk platform.

Pagina's

U bent hier

Deel deze pagina