Deltalinqs Energy Platform nieuws

Midden

Met zeven ‘Letters Of Cooperation’ (LOC’s) hebben verschillende leden en partners van het Deltalinqs Energy Forum afgesproken om in 2017 activiteiten voor verduurzaming van processen en reductie van CO2 uit

Midden

Han Weber, Gedeputeerde Zuid-Holland, bezocht in augustus op uitnodiging van het Deltalinqs Energy Forum een aantal bedrijven in de Rotterdamse haven.

Midden

Startup Fest Europe heeft PlantOne Rotterdam uitgekozen als locatie voor het evenement New Materials dat maandag 25 september plaatsvindt.

Midden

Projecten met waterstof commercieel levensvatbaar maken met focus op ‘het rijden op waterstof’. Dat is het belangrijkste doel van Robert Dencher, de nieuwe voorzitter van het H2-platform.

Midden

Tijdens de 8e editie van het jaarcongres Energy Port staat het versnellen van de energietransitie centraal.

Midden

Elektrificatie en omzetting van elektriciteit in andere producten, hoe pakken ze dat aan vlak over de grens in Duitsland? Dat kunt u ontdekken op 13, 14 en 15 september 2017.

Midden

Uniper en ENGIE stoppen per half september met ROAD, het project voor afvang van CO₂ bij één van de kolencentrales en opslag daarvan in een gasveld onder de Noordzee. Een teleurstelling voor alle betrokken partijen.

Midden

Samenwerken voor een toekomstbestendig bedrijfsleven. Onder deze titel publiceert Deltalinqs Energy Forum zijn halfjaarbericht 2017.

Pagina's

U bent hier

Deel deze pagina