Deltalinqs Energy Platform nieuws

Midden

Uniper en ENGIE stoppen per half september met ROAD, het project voor afvang van CO₂ bij één van de kolencentrales en opslag daarvan in een gasveld onder de Noordzee. Een teleurstelling voor alle betrokken partijen.

Midden

Elektrificatie en omzetting van elektriciteit in andere producten, hoe pakken ze dat aan vlak over de grens in Duitsland? Dat kunt u ontdekken op 13, 14 en 15 september 2017.

Midden

Samenwerken voor een toekomstbestendig bedrijfsleven. Onder deze titel publiceert Deltalinqs Energy Forum zijn halfjaarbericht 2017.

Midden

Nieuwe technologieën maken het mogelijk om chemicaliën en brandstoffen te maken uit CO2. Sterker nog: in andere landen gebeurt dit al.

Midden

Samenwerking en being responsive to change. Dat zijn de belangrijkste succesfactoren voor de activiteiten en projecten waaraan de partners en leden van het Deltalinqs Energy Forum werken.

Midden

Veilig hergebruik van asbestplaten moet binnenkort mogelijk worden. Binnen het door Deltalinqs opgestarte onderzoekstraject ASBETER wordt CO2 gebruikt om asbest te vernietigen.

Midden

Op 28 juni 2017 kwamen overheid en bedrijfsleven samen in Amersfoort op het seminar 'Duurzaam transport: Zo kan het!' De mogelijkheden van batterij-elektrisch, waterstofelektrisch, geavanceerde biobrandstoffen en verd

Midden

Goeree-Overflakkee is volop aan de slag met de energietransitie. Het eiland wil in 2020 al energieneutraal zijn. Sterker nog, het is mogelijk om uiteindelijk een overschot aan duurzame energie te produceren.

Pagina's

U bent hier

Deel deze pagina