Deltalinqs Energy Forum

Deltalinqs Energy Forum

Het Deltalinqs Energy Forum verenigt haven- en industriële bedrijven die met elkaar volgende stappen in duurzaamheid willen zetten. Het kennisnetwerk treedt op als partner van het Rotterdam Climate Initiative, het ambitieuze Rotterdamse klimaatprogramma voor het aanpakken van de oorzaken en de gevolgen van klimaatverandering.

Bedrijven kunnen in het Deltalinqs Energy Forum in vier verschillende businessplatforms participeren in projecten en activiteiten. Veelal gebeurt dit samen met vertegenwoordigers van overheden, kennisinstellingen, milieugroeperingen en toeleverende bedrijven van buiten Mainport Rotterdam. Het op deze manier bundelen van publiek-private krachten en belangen maakt het mogelijk om breed gedragen businesscases te ontwikkelen, gericht op de transitie naar een duurzame toekomst.

Meer informatie?

Cees Jan Asselbergs

Algemeen Adviseur
010 - 40 20 310

Nieuws

Midden

“Ja, er vindt consolidatie plaats op gebied van energie, chemie en raffinage. En ja, we moeten veranderen”, zegt Jan van der Eijk.

Midden

“Cyber security moet in de strategie van bedrijven op het hoogste niveau een plek krijgen", aldus Steven Lak tijdens de eerste Port Cyber Top in Rotterdam.

Midden

Vroeger was afval iets wat je kwijt moest zien te raken, maar in de 21e eeuw krijgt het door winstgevende mogelijkheden voor recycling een steeds belangrijker rol.

Midden

Het Nationaal LNG Platform organiseert - in samenwerking met Energy Valley - op 30 juni 2016 een themamiddag en -avond rondom LNG, de LNG Energy Day.

Businessplatforms

Energie-efficiency

LNG

Waterstof

Biobased Economy

U bent hier

Deel deze pagina