Trainingen Loket

Het Deltalinqs Trainingen Loket (voormalig CPO) heeft als doel kwalitatief hoogwaardige trainingen tegen een scherpe prijs voor werknemers in de (petro)chemie te organiseren. De certificaten welke verstrekt worden zijn voorzien van een Deltalinqs keurmerk. Dit keurmerk staat garant voor een uitstekende kwaliteit.

Het Deltalinqs Trainingen Loket organiseert trainingen met ‘open inschrijving’ (zie planning) en op verzoek ‘incompany ‘ trainingen. Voor maatwerk kunt u contact opnemen met de event organisers.

Leden van Deltalinqs krijgen korting op de cursusprijzen.

Leden van Deltalinqs die daarvoor getraind zijn, hebben toegang tot het Learning Management Systeem en kunnen zelf medewerkers op trainingen boeken. Leden die (nog) geen training hebben ontvangen en niet-leden kunnen via de hyperlink “nomineren” medewerkers inschrijven op trainingen.

Deltalinqs heeft een partnership met Training Event Management (TEM) B.V. gesloten om de dienstverlening onder de vlag van Deltalinqs professioneel te continueren.

DTL telefoonnummer
Nu de verhuizing van Deltalinqs naar hun nieuwe onderkomen een feit is, komt het Deltalinqs-telefoonnummer voor DTL te vervallen en kunt u DTL bereiken onder nummer: 0181-470441.
Ciska Platenburg en/of Petra de Jong zullen u graag te woord staan.

Klachtenformulier
Er is een klachtenformulier op de DTL site opgenomen waar klachten over trainingen kunnen worden geuit. Klik hier voor het formulier. Uw klacht wordt na ontvangst (via dtl@deltalinqs.nl) direct in behandeling genomen en binnen 14 dagen volgt een reactie op uw klacht/bezwaar.

Klik op onderstaande links voor de diverse subpagina's:
- Cursusplanning
- Inloggen
- Keurmerk (pdf)
- Toegang tot LMS (pdf)
- Nieuwsbrieven
- Contact

             

Login

Username
Password