Deltalinqs 'University'

Deltalinqs ‘University’ is een kennis- en een netwerkorganisatie. Medewerkers van bedrijven komen bij elkaar om hun kennis over veiligheid en milieu te vergroten door het delen van ervaringen en nieuwe inzichten. Dat kan zijn tijdens een workshop maar ook in een speciale bijeenkomst, een lezing of door gezamenlijk te werken aan een project.
Deltalinqs ‘University’ zorgt voor het onderhouden van het Handboek Veiligheidsbeheerssysteem, het verzamelen van Inspirerende Werkpraktijken, het organiseren van workshops, bijeenkomsten en lezingen en tot slot het in gezamenlijkheid realiseren van projecten die samen hangen met het verbeteren van de veiligheid en milieu bij haar deelnemers.

Invulling van de belangrijkste pijlers van de nota ‘Veiligheid Voorop’ is geïntegreerd in het programma 2014-2015: Rotterdam, Worldclass Mainport with Worldclass Health Safety, Security & Environment (klik hier)

Wie zijn deelnemer?

De deelnemende bedrijven hebben zich gecommitteerd aan actieve deelname aan het Deltalinqs ‘University’ programma. Want veiligheid en milieu is een gezamenlijke verantwoordelijkheid!Deltalinqs ‘University’
Coördinator
Frank Kasel

Secretariaat
Saskia Oosterloo

Toegang tot het DU Veiligheidsbeheerssysteem
DU deelnemers krijgen toegang tot het DU VBS door hier in te loggen.

 

             

Login

Username
Password